Jysk IT består af over 40 IT-ansatte, der har Basis på kontoret i Billund. Der er fast 3 kørende teknikere, som bruger det meste af deres tid på landevejen. Vi kører over hele Danmark. På basen i Billund betjenes alle hotline-opkald af både supportere og konsulenter. Hos Jysk IT er der kun IT-folk ansat, der alle kan hjælpe med både rådgivning, salg og support. Derfor får kunderne altid fat i fagfolk med det samme og kan ofte få løst udfordringerne fra den første person de møder.

Med en gennemsnitsalder på 28 år, består Jysk IT af en varieret samling af IT-folk. Det betyder for vores kunder, at vi altid er med på de seneste trends og produkter, men stadig har en erfaren base af medarbejdere, der trækker på mange års erfaringer. Vi mener det er med til at gøre os stærke, når vi leverer IT-ydelser til de danske tandlæger. 

Jysk IT har eksisteret i over 30 år og udspringer fra landbrugsbranchen, som dannede fundamentet for Jysk IT som det er i dag. Jysk IT er en del af koncernen SAGRO, som også er den største kunde. Med SAGRO i baggrunden har Jysk IT en stærk partner, der gør at virksomheden kan fokusere på det den er bedst til: At levere IT fra øverste hylde!

SUPPORT - KLIK HER

Support

Ring til os på 76 60 24 24 - Vi er klar til at hjælpe dig.